HVAD VI TILBYDER

Vi er din one stop løsning for alt indenfor ejendomsservice, vi løser alle opgaver i forbindelse drift og vedligeholdelse af bolig og erhvervsejendomme.


Vores kunde portefølje består af en lang række af tilfredse kunder – både private, boligselskaber, andelsforeninger, ejerforeninger og virksomheder, samt kommunale institutioner og arbejdspladser . Vi dækker bredt og tilbyder en bred vifte af løsninger.

FREMHÆVET YDELSER

Ejendomsservice

Vi tilbyder alt indenfor ejendomsservice,


lad os sammen finde en løsning der dækker jeres særlige behov.

Trappevask

Vi har mange års erfaring med trappevask. Vi udfører vores arbejde professionelt og leverer altid den samme høje standart og kvalitet.

Gartnerservice

Vi har ansatte, som ved, hvordan arealerne kommer til at tage sig bedst ud. Vi udfører forskellige former for gartnerservice.

Glatførebekæmpelse

Vi udfører alle opgaver i forbindelse med rydning af fortove, stier og parkeringspladser samt saltning og grusning.

Erhvervsrengøring

Vi leverer alle former for erhvervsrengøring. Vi har særligt fokus på miljø og indeklima, vi benytter udelukkende  miljømærket produkter og leverer altid den samme ensartet høje kvalitet i udførelsen af vores opgaver.

Viceværtsfunktioner

Vi tilbyder at påtage os den daglige viceværtfunktion og løser de løbende opgaver for din ejendom.

Håndværker opgaver

Vi har en række fast tilknyttet håndværkere og tilbyder at forestå både større og mindre vedligeholdels opgaver, samt istandsættelse i forbindelse med udflytninger.

Vinduespolering

Vi har ansatte vinduespudsere, der alle er professionelle og sætter en ære i at udføre et solidt og præcist stykke kvalitetsarbejde.

Døgnservice

Med vores døgnservice tilbyder vi en enkelt løsning hvor du som kunde kun behøver at kontakte os, så forestår vi resten og sikre at du altid får den samme høje kvalitet.